resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 306
    ülke olarak uzun yıllar görmediğimiz ve göremeyeceğimiz bir yetenek abidesinin üstüne bedavadan çökmemize rağmen, harcamak için fırsat kollandığını görmek insanı üzüyor. mental olarak kat edecek uzun yolu var. bu da doğru hoca, doğru yönlendirme ile aşılabilecek problemler. bereket dortmund'a giderek böyle bir sistemin tam kucağına düştü emre. burada asıl mevzu, ortalığı gerip çocuğu medyanın önüne atmaya çalışmak ve bir avuç akıl fukarası spor yorumcusunun milleti körüklemesinden başka bir şey değil.

    serbest vuruşu kullanmasına gelince. maçın her anında top ayağına geldiği andan itibaren sorumluluk almaktan zerre kadar çekinmeyen ve faulü de kendi emekleriyle alan bir oyuncu için vuruşu kullanma hevesinden daha masum ve doğal ne olabilir? pozisyonun aktörü kendisi. ortada bir suçlu varsa, emre'nin mızmızlanmasına göz yumup onu eliyle kenara çekmeyen başta hakan sonrasında caner'dir.

    ilk yarıda köşe gönderini hırsından, kazanma arzusundan tekmeleyen isyankar çocuk tam da benim aradığım karakter. yürüyedur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın