resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 437
    kayseri'ye attığı gol her ne kadar kabulüm olsa da, diğer iki golü attığı o tek maçta takıma ne kadar katkı yaptığı tartışılabilir olan futbolcudur. şu ana kadar gösterdiği performansı matematik bile allayıp pullayamaz. kaldı ki, kimsenin yeteneğine laf ettiğini de sanmıyorum. ya da, ''ne biçim oyuncu bu yaw, 9 maç oldu hala yok ortalıkta. çekelim ipini gitsin.'' diyecek kadar futbol cahillerinin de bu platformda yer aldığına inanmıyorum. getirilen eleştirilerin ana teması henüz bekleneni veremediği yönünde; ki bir futbolcu hakkında bu tarz eleştirilerin getirilmesi ne futbolcuya zarar verir, ne de bu eleştiriyi getirenlerin galatasaraylılığına.

    lincoln mevzuuna gelirsek, elano'yu lincoln ile ilk kıyaslayan bu satırların yazarı değildir. tam tersine elano'yu dokunulmaz ilan edenlerdir ''lincoln'e gösterilen sabır...'' muhabbeti yaparak söz konusu tartışmayı başlatanlar.

    bu satırların yazarı ise, lincoln'e ait bir istatistiği verirken, takıma katıldığı ilk haftalarda lincoln'ün elano'nun ilk haftalarına göre takıma daha fazla katkı yaptığını söylemek istemiştir. ama, maalesef performansı istatisikle ölçmek gibi bir hataya düşmüştür *

    son olarak, lincoln artık bu takımın oyuncusu değildir*. bu konuda yürütülecek tartışmalar da büyük ölçü de önemini kaybetmiştir. elano ise bu takımın oyuncusudur, ve başarılı olması tüm galatasaray taraftarları tarafından istenmektedir. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın