2 - 2
  • 25
    kulislerde konuşulan "volkan babacan, şener, hakan balta, ömer toprak, caner, mehmet topal, ozan, emre mor, hakan, cenk, enes" ilk 11'i doğruysa fatih terim'in taktiksel olarak çöktüğünün resmi olan karşılaşma.

    bir defa artık dünyada iki tane statik forvet oynatan takım kalmadı. enes ve cenk hücum hattı tam anlamıyla yanlışın dikağlası. bol bol şişirin topu talimatı var belli ki. caner'in şovunu izlemezsek hücum aksiyonlarımız sınırlı olacaktır.

    mehmet topal'ı orta sahaya çekmek mantıklı. ama yanına ozan tufan'ı koymak mantıksız. afedersin ama tolga ciğerci ozan tufan'ı top diye oynar. ayrıca kaan ayhan ve orta saha oynayabilen çağlar söyüncü de ozan tufan'dan daha doğru tercihler olurdu.

    bu iki oyuncunun ismini zikretmişken galatasaray'a hemen her hafta gol veya goller yediren hakan balta seçimine değinmeden de olmaz. fatih terim herhalde takıma yeni çağırdığı ömer toprak'tan iki kişilik iş bekliyor.

    özetle emre mor dışında son derece statik bir takımız. çok şanslı olmazsak ne iyi futbol oynamamız mümkün, ne de kazanmamız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın