resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5587
    rahmetliyi* sağlığında da bu sayfalarda az buz savunmadım. hızlı, çevik, kıvrak, çalım özelliği olan, uzaktan şutları olan ve sneijder'dan sonra takımdaki en seri pasörlerden biriydi kendisi. herbokologlarımız tarafından eleştiriler belliydi. neymiş efendim çok sağa sola dönüyormuş, fiziği yetersizmiş vs. sanki önlibero oynayacak da fizik aranıyor adamda. allah'tan kafasını kullandı da semih gibi body'e başlayıp tank olmadı. ne diyor hocası? "takımdaki pas kalitesini arttırdı" diyor. gayet de sino'nun yedeği olarak kalabilirdi, üstelik de alt yapı orijinli futbolcu zorunluluğunu da kaliteli bir oyuncuyla geçiştirmiş olurduk.

    bundan yıllar önce arda ispanya'ya gittiğinde onda kariyer planı olarak barcelona'yı öngörmüştüm. geçen sene yarım sezon top oynamadan gösterdiği performansa bu işe "pr" diyenler olmuştu. arda şu an o performansından hayli yukarıda. emre için de aynı yolu çiziyorum. barça olur ama real olursa sürpriz olmaz. tıpkı arda'da yaptığım gibi transferi gerçekleştiğinde "ben demiştim" demem dileğiyle. yolun açık olsun aslan.

    * olur ya rahmetli lafına takılan yüksek iq'lu arkadaşlar vardır, kör ölür badem gözlü olur deyişine ithafen rahmetli denmiştir. ömrü uzun olsun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın