resim
Moussa Dembélé
Takım:Al-Ettifaq
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 62
    --- alıntı ---

    transfer döneminde galatasaray forvet için öncelik olarak moussa dembele'yi belirlemişti. fulham ile sözleşmesi biten fransız oyuncu için sarı-kırmızılılar uzun süre pazarlıklarda bulunmuştu.

    ancak dembele'nin galatasaray'dan istediği yüksek ücretler cimbom'un bu transferden vazgeçmesine neden olmuştu.

    gamaspor.com'un edindiği bilgiye göre 20 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılılardan 5 milyon euro imza parası, yıllık 2.6 milyon euro'dan 4 senelik sözleşme istedi. menajeri için de 1.5 milyon euro talep edildi.

    galatasaray da hem bu ücret talepleri sonrası hem de oynanması planlanan 4-2-3-1 sistemine çok daha uygun olması nedeniyle rotayı eren derdiyok'a kırdı.

    dembele, şu ana kadar celtic forması altında çıktığı 17 karşılaşmada 11 kez fileleri havalandırdı.

    --- alıntı ---

    http://gamaspor.com/...beleyi-neden-almadi-

    neresine güleceğimi şaşırdığım bir habere konu olmuş oyuncu. ''5 milyon euro imza parası istedi'' diye bir haber girerken hiç mi utanmadınız abi?

    adam golleri sıralamaya başladı, şimdiden talipleri çift haneli bonservis bedellerini gözden çıkardı. bizim basın mensupları da birilerinden aldıkları talimatla haber giriyorlar. ne diyelim şimdi bu habere, ''iyi olmuş almadığımız helal olsun yönetime'' falan mı dememiz gerekiyordu ? galatasaray'ın parasını düşündüğünüz için teşekkür mü edecektik?

    yahu bari 2 milyon euro imza parası, 1 milyon da menajerine istedi yazsaydınız. 5 milyon euro cidden abartının da üzerinde bir rakam. sonuçta bu adamın celtic'ten alacağı parayı da az çok tahmin edebiliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın