resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 11869
    çok ilginç bir anımın olduğu futbolcumuz.

    geçen sene bu zamanlar ya da kasım ayı falan, bir okul projesi kapsamında italya'nın siena şehri yakınlarında bulunan castelnuovo berardenga adlı kasabada 5 gün boyunca kaldım. siena'nın doğusunda bulunuyor burası, arabayla yarım saat falan sürüyor. çevresinde de irili ufaklı pek çok başka kasaba var. bölge üzüm bağlarıyla dolu, doğal güzellikleri inanılmaz, klasik toscana. şarabı, zeytinyağı muhteşem, genellikle yabancı turistler buralardan evler almış, haftasonu bölgede bisiklet sürmeye gelen de çok.

    neyse bir gün kasabada yemek yemek için açık restoran bulamadık ve tesadüfi bi şekilde tek açık dükkan olan ufak bir kafe/tekel bayi tarzı bir yere oturduk. yiyecek bişeyler söyledik. o sırada duvarda asılı duran çeşitli fotoğraflar gözüme ilişti. bi baktım bizim sneijder. heralde ünlü futbolcuların fotoğraflarını asmış dükkan sahibi dedim. daha detaylı baktığımda bütün duvarın sneijder ve yolanthe'nin fotoğraflarıyla dolu olduğunu gördüm. dükkan sahibine sordum ne ayak diye. meğer sneijder yolanthe çifti bu kasabada yapmışlar düğünü. bizim wesley çekmiş damatlığı, yolanthe yengemiz dünyalar güzeli. bütün duvar düğün fotoğraflarıyla doluydu, düğüne katılanların da fotoğrafları vardı falan. başladım bütün duvarın fotoğrafını çekmeye. hocalar şaşırdı tabi, inter'de de oynadı di mi sneijder muhabbeti yapıyolar bi yandan.

    yani şimdi şu olayın gerçekleşme olasılığı yüzde kaçtır ? dünya vallahi çok küçük. ya da galatasaray çok büyük, hayatında belki de adını duymayacağın ufak bir italyan kasabasında bile karşına çıkıp yüzünü güldürüyor. dileyen google'a castelnuovo berardenga sneijder falan yazıp fotoğraflara bakabilir. felipe melo ile de çok enteresan bir anım var, onu da zaman bulunca yazıcam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın