resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3144
    leeds united deplasmanında attığı gol ve ercan taner'in "kim attı, kral attı, hem de leeds'de, allen road'da!!" diye sevindiği görüntü bence hemen hemen her galatasaray'lının gönlünde ayrıdır. son zamanlarında yaşadıkları konusunda ise karmaşık duygular içerisindeyim, üzüleyim mi üzülmeyeyim mi kestiremiyorum.

    akp-fethullah kavgası çıktığı zaman hakan şükür feto tarafını seçtiğinde yadırgasam da en azından demek ki adamın gönül verdiği yol bu ve arkasında duruyor diye düşünmüştüm. hem de sonunda feto'nun kaybedeceği kesin olan bir kavgada o tarafta durdu. zaten burada anlamadığım tek şey var, bu feto denen kendini deli gibi yapmış zat'a gönül verenler hiç mi anlamaz bu kadar devlete sızmanın, paralar toplamanın, büyümeye çalışmanın içerisinde bir bit yeniği olduğunu. ya da kendileri de biliyor ve bile bile lades diyorlar.

    işin aslı, en başından bu işlere girmeyecekti. ne akp vekilliği ne de cemaat borazanlığı. ikisi de zaten bir kesim tarafından tepki çekmesine yol açakatı. halbuki galatasaray camiası ona yeter de artardı. arkasında bıraktığı miras kendisine duyduğu sevgiyi azaltmış bir camia ve hapse giren bir baba oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın