resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 310
    spektaküler fakat el bombasından hallice defans oyuncularına bir başka örnek. dany, chedjou, cavanda... mental yapısı oldukça zayıf. malesef 2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçı bana bunu anlattı. diğer maçlarda ne yaşarız, başka bir futbolcu profili mi görürüz bilmiyorum. tek maçla oyuncu yargılamak istemiyorum, fakat geçen sezondan az buçuk tanıyıp bildiğimiz bir isimden bahsediyoruz. o nedenle beklentim minimum seviyede.

    belki öyle bir ofansif katkı yapar ki, defansif zaafları unutulur. rakip bekleri performansıyla korkutur ve çıkmalarını engeller. süper lig seviye olarak çok zayıf. türkiye'de yiyebilir bu. ama çok top kaptırıyor. trabzonspor'da da böyleydi, en azından ilk dönemleri haricinde... allahtan oldukça hızlı bir oyuncu.

    netice itibarıyla kişisel kanaatim cavanda galatasaray'a pek yeterli gelmeyecek diye şekilleniyor.

    bu şartlar altında mevcut kadromuzu düşününce ben olsam sağ bekte birinci tercih olarak semih kaya'yı düşünürüm.
    her şeyden önce defansif olarak ne zaman sağ bek oynasa başarılı oldu. üstelik gerektiğinde merkeze kayarak stoperi üçleyebilecek tecrübeye de sahip. sağ bek semih kaya'yı anlatırken mükemmel bir futbolcu tanımlamak istemiyorum, çünkü öyle değil, ancak artılarını sıraladığımızda eldeki alternatifler içinde en iyisi şimdilik o.

    riekerink'in linnes'i sildiğini sanmıyorum. herhangi bir genç futbolcumuzu sildiğini sanmıyorum daha doğrusu. arzu edilen seviyeye geldiklerinde formayı verecektir.

    semih'in bir diğer avantajı önünde oynaması muhtemel podolski'yi defansif anlamda rahatlatacak ve daha az sorumluluk üstlenmesini sağlayacak olmasıdır. bu önemli, çünkü yasin'in sahaya koyduğu defansif performansı podolski'den beklememek gerek.

    izleyip görmek lazım. ama bana göre riekerink de sezon içerisinde zamanla bu tercihe dönecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın