resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8100
    yine "en ofsayt entry'lerde olmasından gurur duyulan entry'ler" haneme 1 entry eklemek üzereyim.
    sıkı durun...

    geçmiş dönemlerin borcunun günah keçisi...

    kesinlikle öyle... şirketleri birleştirmek gibi büyük bir işi başardığı için galatasaray aş ile galatasaray kulübü derneğinin borçlarını tek çatı altında toplayarak kendini feda etmiştir ekonomik anlamda... yoksa derneğin borcunu sırtına almamış haliyle kulübü aldığı gün ile kulübü devrettiği gün arasında 5 milyon euro fark vardır negatif anlamda... 5 milyon euro... bilançolar elimde... deloitte ve kpmg imzalı raporlar bunlar...

    şimdi;

    mottolaşmış sözleri, rakibi korkutan ve saygınlık uyandıran figürü, en azından üstüne, bedenine uyan büyüklükte şık takım elbiseleri, salon beyefendisi halleriyle bu adamın galatasaray'a kazandırdıklarını görmek neden bu kadar zor?

    adam geldiğinde çöküşte olan, ligi 8'inci bitirip rezaleti yaşamış bir takımı ayağa kaldırmak için fatih terim + sansasyonel transferler haricinde ne yapabilirdi?

    kaldı ki adam:

    -"borçlanma için aldığım yetkiyi yine galatasaray'ın büyütmek için kullanacağım, büyümeden borç kapatamayız, büyümeden borç kapatmanın tek yolu gayrimenkulleri satmaktır, ben bunu yapmak istemiyorum..." demedi mi 2013 kongresinde?

    şimdi siz gayrimenkulleri satma - devretme kararı alan yönetimi eleştirmiyor musunuz?
    bu adam zarar eden galatasaray store'u ilk defa 2 sene üst üste kar ettirmedi mi?
    sponsorluk anlaşmasıyla tarihimizin belki de en yüksek gelirini elde etmedik mi? şimdi yaptığımız sponsorluk anlaşmalarının geçmişteki sponsorluk anlaşmalarının yarısı tutarında olduğunu bir tek ben mi görüyorum?

    arkadaş ben bu adama duyulan nefreti cidden anlamıyorum...

    (bkz: bu ateş üfleyerek sönmez)
App Store'dan indirin Google Play'den alın