resim
Antoine Griezmann
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Fransa
  • 101
    dünyanın en iyi futbolcuları listesinde ilk 10'da olabilecek olan futbolcu. ama griezmann'ın olmadığı o listeye de bruyne, benzema, hazard, dybala, douglas costa fln anca kimin girmesi gerektiğine dair oy verirler.

    bence aslında ilk 10 çok rahat da ilk 5 için -sıralamadan bağımsız- messi neymar suarez c.ronaldo bale varken biraz daha zorlaması lazım.

    edit : yeni arda mı ? :(

    edit 2 : valla dayanamadım boyu kısa olduğu için en iyi olamaz mı diyen ararsın arda ile kıyaslayan mı ararsın tek meziyeti finishing diyen mi ararsın ya arkadaş siz bu adamı en son sociedad'da oynarken mi izlediniz ? boyu kısa diyenler için messi neymar suarez boy ortalaması diyorum hatta aguero ve david villa diyorum -ki aşağıda da yazılmış- hepsini de geçip hagi'nin boyu 1.72 ydi diyorum. atletico'nun yeni ardası diyenlere hiçbir şey demiyorum. gülmekten karnıma ağrılar giriyor. bu adam sadece bitiricilik ise dünya üzerinde toplam 7-8 tane futbolcu var geri kalan hiç kimse bir s.ke yaramaz demektir. ya adam ayağında futbol topu ile koşarak şiir yazıyor şurda maruz kaldığı muameleye bak sinirden ağlıcam amk ya !!
App Store'dan indirin Google Play'den alın