resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 668
    takımımızda bir şekilde yer bulmasını istediğim sağ bekimiz.

    gariptir ki çok fazla oynamamasına rağmen takımda en sevdiğim futbolcularımızdandır. kendisindeki sorunun futbol becerisinden değil de takım içi, camia içi uyum sıkıntısından kaynaklandığını görüyorum. takım arkadaşlarıyla çok vakit geçirdiğini düşünmüyorum. linnes'i daha verimli hale getirmek biz taraftarın ve takım arkadaşlarının elinde. sıcak arkadaşlık ortamlarına daha fazla sokulması ve taraftarımızın da kendisine destek olması gerekiyor.

    kendisinin bu sorunu çözüldüğü vakit takımımızda yerinin banko olduğunu düşünüyorum. izlediğim maçlarında hücuma katılma becerisinin olduğunu ama topla az buluşturulduğunu, top ayağına geldiğinde ise ezbere değil etrafına bakarak oynadığını gözlemledim. yani linnes oynadığında asist yapabilecek bir futbolcu. topu rastgele kullanmıyor, içeri bakıyor kimse yoksa topu ceza sahasının gerisine çıkarıyor ve en önemlisi isabetli oynuyor.

    linnes'in riekerink hocamızın paslı sisteminde önemli bir yeri olacağını düşünüyorum. kendisini orta sahada bile verimli kullanabiliriz yeter ki uyum sorununu taraftar ve takım arkadaşları ile camia olarak çözelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın