• 1442
    https://www.sinemia.com/...deden-24-unlu-oyuncu

    russel crowe - wolverine x-men serisini bambaşka bir boyuta çekebilirdi. hugh jackman da gayet iyi oynadı. hatta sembol olup ayrı film yapılmasını sağladı ama x-men hep bir "süper kahraman" filmi olarak kaldı. eğer r.crowe wolverine olsaydı x-men böyle batman the dark knight gibi ekstra ekstra bir serinin filmi olabilirdi belki de.

    stallone - terminatör de güzel olurdu.

    mel gibson - gladyatör daha kötü olurdu.

    de niro - kaptan jack sparrow, karayip korsanları ??? çok acayip olurdu da başarısını kestiremiyorum. kalite olarak artardı ama bu ayhh coni deppppp <3 kitlesinden dolayı popülerliği farklı bir boyutta olurdu.

    tom selleck indiana jones olsaydı seri bu kadar kült olmazdı.

    jack nicholson godfather'da micheael olsaydı seri bu kadar efsane olamazdı. onda özellikle ilk filmde, başlarda o saflığı oynayamazdı. yani olaylarla hiç alakası olmayan bu işlerle işi olmayan bir tipi bu kadar iyi canlandıramazdı. dolayısıyla o aradaki keskin duygu geçişlerini yansıtamazdı. al pacino çok çok daha iyi. hatta bunu jack nicholson'ın kendisi bile kabul etti.

    al pacino - star wars'ta han solo ??? ulan bu da çok acayip olurdu. ama bence harrison ford da çok çok iyi oynadığı için keşke diyemiyorum. al pacino olsaydı karakter daha abdvari değil de daha güney amerikanvari troll olurdu. kestiremedim valla. genele bakarsak al pacino oyunculukta harrison ford'u 5'e katlar. ama bu spesifik rol için net olarak daha iyi olurdu diyemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın