resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1055
    --- alıntı ---
    ben, fatih terim'in milli takımda dağıttığı pirimler konusunda adaletsiz olduğunu ispatlayacağım. ispatlayamazsam önce bu stüdyodakiler, daha sonra da bütün türk milleti yüzüme tükürsün.

    bakın, bu listeyi federasyondan aldım. burak yılmaz'a, gökhan gönül'e hiç pirim ödenmemiş, hayrullah mert akyüz'e 460.000.-tl, mehmet topal'a 460.000.-tl ödenmiş, arda ve diğer birçok futbolcuya 1.150.000.-tl ödenmiş.

    şimdi soruyorum; ey fatih terim; sen hangi hakla burak yılmaz ve gökhan gönül'e hiç pirim ödemezken hayrullah mert akyüz'e 460.000.-tl ödersin. diğer futbolculara 1.150.000.-tl öderken mehmet topal'a nasıl 460.000.-tl ödersin. bunun hesabını ver ve derhal istifa et.

    ahmet çakar-derin futbol (beyaz tv)

    --- alıntı ---

    ahmet çakar adeta kükreyerek bu açıklamayı yaptıktan sonra sinan engin'e bir mesaj geliyor ve deniyor ki bu pirimler, avrupa şampiyonası elemelerindeki son iki maçın pirimleridir. dolayısıyla son iki maçta kadroda yer alan futbolculara dağıtılmıştır. üstelik bu pirimlerin futbol federasyonu yönetim kurulu kararı ve onayıyla dağıtıldığını ali dürüst te açıkladı.

    (gerçekten ben de hatırlıyorum, son iki maçtan altı puan alırsak (çek cumhuriyeti ve izlanda) fransa'ya gitme ihtimalimiz doğunca böyle yüklü bir pirim vadedilmişti)

    son iki maçta burak ve gökhan gönül sakatlıkları nedeniyle kadroda hiç yer almamışlar, mehmet topal ise tek maçta oynamıştı. hayrullah mert akyüz ise üçüncü kaleci olarak kadroda yer almıştı.

    sonuç olarak pirim dağıtımında hiçbir sorun gözükmüyordu. bu durum ortaya çıkınca ve ahmet çakar büyük bir çöküş ve yıkım yaşayınca zevahiri kurtarmak için diğerlerini bırakıp, hayrullah mert akyüz'ün adana spor'un yedek kalecisi olması ya da adanalı olması üzerinden fatih terim'e yüklenmeye çalıştı ama tabi haksızlığı çok açık ve net ortaya çıkınca sinan engin tarafından susturuldu. çünkü yedek kaleciler de pirime hak kazanırlar ve bunu futbol kamuoyunda herkes bilir.

    programın sonunda ahmet çakar feci şekilde çöktü ve kızardı ama tabi stüdyoda kimse yüzüne tükürmedi. türk milleti tükürür mü bilmem. ben kendi şahsıma böyle adamları muhatap almadığım için tükürme eyleminde bulunmayacağımı belirtmek isterim.

    bütün bu konuşmalar olurken rasim ozan kütahyalı'da ahmet çakar'a destek veriyor ve olayı köpürtüyordu. pirim konusunda gerçek ortaya çıkınca rok da pirim konusunu bırakıp fetö ve ismail demiriz üzerinden terim'e saldırmaya çalıştı.

    fatih terim nefreti belli ki ikisinde de büyük bir travma yaratmış. ancak bu kadar haksızca ve acımasızca saldırılmasından insanlık onuru gereği utandım. fatih terim hatasız değil ama kendisine hataları nedeniyle değil bence galatasaraylı olması nedeniyle saldırılıyor. (rasim ozan kütahyalı ise mustafa denizli ve ünal aysal davası nedeniyle saldırıyor)

    her iki zatında en kısa zamanda psikolojik tedavi görmesi gerektiği kanaatindeyim. bunların ekranlardan milyonlarca insana seslenebilmesi maalesef ülkemin ne kadar zavallı durumda olduğunu göstermektedir. bu yazıyı da zaten bu içler acısı durumu gözler önüne sermek için yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın