resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1900
    sevgili sinan gümüş, eğer bruma'nın hatta yasin'in kovaladığı kadar adam kovalasa, pres yapsa, şu son 5 maçımızda eminim ilk 11'de olurdu. 2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçında dahi artık kimden öğrendiyse, yine adam kovalamadı. kovalamış gibi göründü sadece. o da birkaç pozisyonda. arkadaşım sen genç adamsın. yaldır yaldır yardır.

    kendisine karşı o kadar pozitif ve amatör duygularla yaklaşıyorum ki. şu üstte yazdıklarım, tamamen çok iyi olması için. ilk 11 oyuncumuz olması için. o gol attıkça ben atmışım gibi seviniyorsam, aynı şekilde o hırslandıkça ben de hırslanıyorum ve o top kaptıkça ben de seviniyorum.

    arda bizde oynarken, öyle ahım şahım işler yapmadı belki ama arkadan gelip kayarak aldığı toplar hâlâ gözümün önüne gelir. olay sadece gol atmakta bitmiyor yani. meziyetleri var. e, daha ne bekliyor, anlamıyorum. yapması gereken de yasin kadar koşmaktı ha! şimdi n'olacak, al işte, poldi de geldi. al bakalım formayı! şans gelince kaçırmayacaksın. burası galatasaray! taraftar seni sever sayar da, bir şeyler de bekler.

    ah, ah! inşallah, geçen sene, her hafta üstüne koyarak devam ettiği hallerini hatırlar ve formayı kapar. bu sene veya sonrasında ama mutlak suretle çok uzatmadan. tren kaçıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın