• 51
    fifa 16'dan kotu oldugunu dusunuyorum ama once artilarini sayayim:

    +stadyum atmosferi cok iyi. tezahuratlar ve pozisyonlara verilen tepkiler gercekten muazzam. ayrica statta yapilan anonslar da gercekten hos.

    +uzaktan atilan goller goze daha hos gorunuyor diyebilirim. ayrica kalecinin mudehalesine ragmen goller olabiliyor ki bu da gerceklik acisindan bir arti.

    +alex hunter modu gercekten efsane. fifa 17'nin en guzel tarafi bu mod diyebilirim. hem oyuna alismak icin de gerekli antremani yapmanizi sagliyor.

    gelelim ic yakan eksilere

    -top! evet o lanet olasi top miskete donmus. ne gittigi belli ne dondugu.

    -tek paslardaki isabet orani da gereksiz sekilde artmis. fifa 16'da en fazla 3-4 tek pastan sonra hatali pas oluyordu. bu oyunda rakip sizi bozmasa sabaha kadar tek pas yapabiliyor oyuncular.

    -oyunun hizi ise belki de en kotusu. butun gercekligi olduren bu hiza karar veren arkadasla gercekten konusmak isterim. stat atmosferi bu kadar gercekciyken sahada flash gibi yardiran oyuncular olmasi cok sevimsiz.

    -calim atmanin deveye hendek atlatma moduna gelmesi. eskiden vucut calimlari cok guzel yapiliyordu. simdi ise bir adami gecmek neredeyse imkansiz. futbolcularin esnekligi gitmis, pas yapmak zorunda olan robotlar gelmis.

    -oyuncularin rateleri de gercegi yansitmaktan cok uzak. selcuk inan overall'da 80, oguzhan 81 ama talisca 77 mesela! cenk tosun 80 ve eren derdiyok 77.

    -son olarak oyunun muzikleri tam bir felaket. eski nintendolarin muziklerinden hallice!

    umarim yapilacak updateler ile bu problemlerin hepsi olmasa da bir cogu giderilir de o guzelim tezahuratlarla daha guzel maclar yapabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın