resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 934
    --- alıntı ---
    yaz sezonu boyunca galatasaray'ın transfer etmek için büyük uğraş verdiği lassana diarra, marsilya'da sorun yaratmaya devam ediyor.
    galatasaray'ın yaz transfer sezonu boyunca kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği ancak lokomotif moskova'ya ödenmesi gereken ücret nedeniyle marsilya'da kalmak durumunda kalan lassana diarra kulübünde büyük sorun yarattı.

    sakatlığı sebep gösterilerek 26 ağustos'tan bu yana marsilya'nın hiçbir karşılaşmasında kadroda bulunmayan diarra'nın durumu fransız basınında sorgulanmaya başlandı.

    taraftar inanmıyor

    fransa ligue 1'de 8. hafta maçında son saniyede yenen golle angers deplasmanında berabere kalan marsilya'da bu karşılaşmada oynaması gereken 31 yaşındaki orta sahanın perşembe günü antrenmanda ayağına darbe aldığı bu sebeple kadroda bulunmadığı belirtildi. ancak marsilya taraftarı oyuncunun sakatlığına inanmıyor ve kulüpten açıklama bekliyor. marsilya kulübü ise konuyla ilgili net bilgiler vermiyor.

    ayrılması için baskı mı var?

    basında konuyla ilgili birçok haber çıkarken, lassana diarra'nın kadroya alınmama sebebi hakkında takımdan ayrılması için baskı yapıldığı iddiaları da yer alıyor.

    sportif direktör bile net konuşmadı

    marsilya sportif direktörü basile boli ise, "diarra konusu çok kritik. ben konuşamam. sadece franck passi açıklama yapabilir" dedi.

    teknik direktör franck passi'nin bu hafta metz'le oynanacak maçta lassana diarra'ya yine forma vermemesi halinde bu seçimin, diarra'nın devre arasında kulüpten kesinlikle ayrılacağı anlamına geldiği belirtiliyor.
    kaynak: http://www.fanatik.com.tr/...ur-birakmadi-1255458
    --- alıntı ---

    zamanında demiştim. karakteri zayıf futbolcu. beter olsun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın