resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 8911
    dünkü antalyaspor maçımızın ilk yarısını, riekerink ve ekibinin bir kez daha izlemesini isterim. özellikle yediğimiz gol ile 25. dakikada serdar özkan'ın kaçırdığı gol pozisyonlarında sabri sarıoğlu'na bir baksınlar. her iki pozisyonda da hata tamamen sabri'nin.

    bir bek oyuncusu için bu kadar fahiş hata kabul edilebilir mi?

    adamın aklı fikri hücumda. bir isabetli orta yapayımda eleştirenleri susturayım diye can atıyor. arkadaş sen bir savunma oyuncususun. kanat değilsin. öncelikli görevin savunma yapmak.

    geçen sezon da bu sezon da yediğimiz gollerin çoğunluğu sabri'nin kanadından. bakın bu sezon beş gol yedik. alın inceleyin, yediğimiz üç golde, son vuruşların yapıldığı yer sabri'nin savunması gereken alanın içinde. yani orada olması gereken oyuncu sabri ama sabri nerede dersiniz piknikte tabi. otuz metre ilerde bekliyor ki bir top gelsin de isabetli orta istatistiğimi geliştireyim.

    haa yine sabri'nin bölgesinden rakiplerin kaçırdıkları golleri saymıyorum. beşiktaş maçında iki, kayseri, akhisar ve antalya maçlarında birer olmak üzere tam beş tehlikeli pozisyon yedik. onları saysam iş daha korkunçlaşıyor.

    daha ne olması gerekir anlamıyorum.

    (bkz: 2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın