• 21
    fikirle mücadele etmenin yolunu fikri üretene saldırarak bulmaya çalışmak benim mantaliteme ters. bu arkadaşın entrylerini inceledim.

    sneijder'i yetersiz buluyor. bulabilir. mourinho'dan sonra rafael benitez ve leonardo inter'de yetersiz buldu sneijder'i. o sneijder'in dünya futbolundaki yerini anlatmaya gerek yok sanırım. sonrasında fatih terim, manchini, prandelli, hamza hamzaoğlu* ile de zaman zaman sorun yaşadı. demek ki çok abes bir görüş değil bu.
    bakıyorum selçuk inan, sabri, semih ve chedjou'yu eleştirmiş. emre çolak'ın iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüş.

    üslup bakımından da provoke edici, saldırgan bir tarzı yok. her gün, her dakika, alakalı alakasız her başlıkta görüşlerini dayattığını, eleştiri hakkını kötüye kullandığını da görmedik. zaten bunu yapabilecek kadar uzun süredir yazar da değil kendisi.

    mesela ben sneijder konusundaki görüşlerine kısmen katılıyorum. oyunu açması gerekirken sol kanada tıkıyor. galatasaray çok daha hızlı top yapabilecek bir takımken yavaşlıyor. bence selçuk bu kadar kötüyken 8 numara pozisyonunda oynayabilir veya teknik direktör sneijder'in bu tutuk haline bir çözüm üretmeli. at gözlüğü takmış gibi her atakta topu sola taşımamalıyız. bu adam world class potansiyele sahip. standardı böyle olmamalı. katılmadığım nokta sneijder'den umudu kesmiş olması. bence en az 2 sene daha yüksek performans alabiliriz.

    selçuk, sabri, semih, chedjou konusunda sözlükte benzer şekilde düşünmeyen var mı bilmiyorum...

    mesela emre çolak konusunda da katılıyorum bu arkadaşa. bence kıymetini bilemedik. zaten geçmişte hakkında yazdığım entrylerden de belli ne düşündüğüm. galatasaray orta sahasının geçen sezon en üretken ismiydi. keşke tolga ciğerci ile oynama şansı olsaydı...

    e şimdi trollünden tut da fenerbahçeli olduğuna dair tonla itham var başlığında. nedir bu, modern zaman cadı damgası mı? insanların herkese saygılı şekilde değişik fikirlerini ortaya koyma hakkı yok mu? bunu yapınca, azıcık farklı şeyler yazınca damgalanmak durumundalar mı? bana göre bu yaklaşım sözlüğün amacına aykırı olurdu...

    son olarak entrydeki görüşlerim tamamen yazar salyangoz olarak kişisel kanaatimdir. moderatör olmak zormuş amk. bizim memlekette yürütme gücünü elinde bulunduranlar ali kıran baş kesen olduklarından insan öyle algılanmaktan korkuyor. en az 10 entryi göndermekten vazgeçmişimdir. bunu da 10 dakikadır yazıp yazıp siliyorum, hala gönderemedim...

    neyse özetle farklı fikirlere, fikri üretenin diğer fikirlere duyduğu saygı ölçüsünde, kendi fikrimize duyulmasını istediğimiz saygıyı göstermemiz iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın