resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11844
    çok koşuyor çok mücadele ediliyor diye savunulması beni gercekten üzüyor. çünkü hamza hamzaoğlu da umut bulut'u aynı argümanlarla savunurdu. biz bu adama yıllık 4.5 milyon euro veriyoruz. koşsun diye mi yoksa şapkadan tavşan çıkartsın diye mi? ayrıca yaptığí koşular da sabri'nin rakip kaleciye yaptığı presten farksız. seyirciyi etkilemek için yapılmıs hava civa koşu. yalan yok ama koşan adam sneijder olunca insanın harbiden hoşuna gidiyor. mest oluyor sneijder kosuyor diye. ama topun peşinde hayvan gibi koştuğu macları dahi 0 top kapma ile bitiriyor. kimsenin mi dikkatini çekmedi bilmiyorum ama göstermelik kosuyor. top kaptığı falan yok.

    real madrid'de asist yapamamış verisi de gülünc bir veri. real madrid'e transfer olduğunda orta sahanın ortasında oynuyordu. mc oynayan bir oyuncu için de gayet iyi real madrid istatistikleri. sorun zaten eski geçmişi degil, son 1 senesi sorun.

    anlamadığım diğer konu da eleştirmeyin gol attığında sevinecek yüzünüz olsun yazılması. kardeş biz bu adamı topu her ayağına aldığında ıslıklıyor muyuz da gol attığında sevinmeye yüzümüz olmasın? kulübün bizim sayemizde kazandığı paraların 4.5 milyon eurosunu verdiği bir adamın attığı gole sevinmeye neden taraftarın yüzü olmasın. burada insanlar sneijder'i nefret ettiği için falan mı eleştiriyor sanıyorsunuz?

    diğer bir konu da 2 gol attığı fenerbahçe maçında etkisiz bir oyun sergilemiştir konusu. kaleye vurduğu 7 8 şutu var o maç. velev ki etkisizdi. 2 muazzam gol atıp derbi zaferi yaşatmış adam sana daha ne yapsın. ben de eleştiriyorum zaman zaman ama bu kadarı da nankörlüğe giriyor. ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın