• 158
    ekim ayı içerisinde gayrımenkulün elden çıkarılması ile alakalı kongre var. fakat önerilen proje hakkında medyada tek bir bilgi yok. bunu anlayamıyorum. galatasaray'ın geleceği bu araziler. sadece yönetim kurulu değil taraftar da bilgilenmeli, tartışmalara katılmalı. her kafadan bir ses çıkmalı, kakafoni oluşmalı. bu şekilde girilen bir oylamadan çıkacak sonuç çok daha sağlıklı olacaktır.

    ne planlanıyor anlamıyorum. belki de kongre üyeleri bu konu gündem olmadan bazı hatırlı kişilerce kullanacakları oyla alakalı telefonlar alıyordur? benim kafamdaki bu şüpheler gitmeli arkadaş... diyelim ki projeden 600 milyon eu geldi. normalde ise piyasası 400 milyon eu... insanların kafasındaki soru işareti giderilmezse başarı bile tatmin edici olmayacaktır.

    ayrıca oylama kesinlikle ama kesinlikle gizli yapılmalı.
    anasını satayım galatasaray adasının gazoz fiyatları bile günlerce tartışılıyor önce divan kurulumuz, sonra yönetim kurulumuz en son da kongremiz tarafından. akabinde ancak oylanıp en bedava olacak şekilde karara bağlanıyor. 500 milyon dolar mı, 1 milyar dolar mı muhabbetleri dönüyorken ortada kimse kusura bakmasın an itibarıyla geçen süreç şüphe altındadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın