• 1438
    (bkz: mediterraneo)

    2. dünya savaşı yıllarında meis adasında geçen 1991 italyan yapımı bu filmi akdeniz havası solumuş herkese özellikle tavsiye ediyorum. savaş-tarih-aşk-komedi-dram gibi belli başlı konuların hepsinin çok güzel bir şekilde harmanlandığı, 1.5 saat gibi kısa sayılabilecek, sıkmadan kendisini izleten akıcı bir film.

    ayrıca ilgili savaşın kıyısında köşesinde kalmış bu tip olayları işleyen fakat konuyu savaş merkezinden alıp bambaşka yerlere de sürükleyen yapımlar her zaman ayrıca ilgimi çekmiştir. buna ek olarak italya, fransa ve polonya gibi ikinci sırada kalmış ülkelere dair filmler daha ilgi çekici oluyor.

    bir de filmde çok tatlı sevişme sahneleri var, şimdi olsa televizyonda falan bok izleriz. tütün ürünlerinin tüketildiği kısımları da ele alırsak vallahi kırpa kırpa film olur sana yarım saat. işin bokunu çıkarmadan ne kadar hoş sahneler çekilmiş yani insan gördükçe gerçekten mutlu oluyor. filmden ve konusundan daha fazla bahsetmek istemiyorum, zaten her yerde bolca mevcut, ki ben de zaten onları referans aldım öncesinde. mutlaka izleyin diyerek sözlerimi noktalıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın