• 751
    oynadığı oyunla mest ediyor hepimizi. klopp acayip bi takım oyunu oynatıyor. top kaybı yaşandığı anda üç oyuncu birden top ayağında olan oyuncunun bütün pas açılarını kapatıyor. rakip oyuncu biraz daha topu ayağında gevelerse de anında dibinde bitip topu kapıyorlar. hücuma çıkışları ise çok zaman kaybetmeden direk toplarla ileriye topu taşıma şeklinde. tabi bu hızlı çıkışlar karşı takımın yerleşmesini de yavaşlatıyor. bitiriciliği çok daha iyi olan bir forvetleri olsa çok daha rahat edecekler ama ne yazıkki bu tarz bir transfer yapamadılar. bu sistemlerinde milner tekrar doğuyor resmen. adam sağ ayaklı olup sol bek oynuyor ve bu görevi eksiksiz yerine getiriyor. adam lallana ani baskıları, defansı dağıtan koşuları ile klopp'un sisteminde bence önemli yer tutuyor. 1 ekim 2016 swansea city liverpool maçı maçındaki sakatlığı umarım ciddi değildir. bu takım ile ilgili tek negatif düşüncem daniel sturridge. luis suarez ile oyanarken bu takım için çok önemliydi ama sakatlıklardan sonra bu takıma uymayan parça oldu bence. gelecek yaz takımdan ayrılıp yerine bu sisteme uygun bir forvet gelecektir. bu oyunla ilk üçe girmeyi başarırlarsa bu forvetin gelişi daha da kolay olacaktır.

    bu takımı tekrar şampiyonlar liginde görmek istiyorum. klopp da eminim bunu istiyor. hatta yine bir glatasaray liverpool eşleşmesi çok güzel olabilir. bu takımı ali sami yen arena'da canlı izlemeyi çok isterim.

    edit: lallana'nın sakatlığı ciddi değilmiş ancak milli takıma gidemeyecekmiş. 17 ekim 2016 liverpool manchester united maçında sahada olacakmış.

    http://www.liverpoolfc.com/...ana-and-dejan-lovren
App Store'dan indirin Google Play'den alın