resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11528
    milli takıma alınmadığı için fatih terim'in eleştirilmesi samimi gelmiyor bana. bu adam değil miydi skandallara, rezil performanslara rağmen; kötü oynayıp kazandığımız çek cumhuriyeti maçından sonra "hepinizden hesap soracağım" diyen? bu açıklamalarından dolayı özür diledi de ben mi kaçırdım acaba. özür dilemeyi geçtim hala üste çıkmaya çalışıyor avrupa şampiyonasından beri.

    kaldı ki rıdvan'ın programında fatih terim için söylediği "hocanın bu günlere gelmesinde bizim de katkımız oldu" sözleri de başlı başına saygısızlıktı. ben bu minvalde açıklamaları hagi'den, hakan şükür'den duymadım, arda kim oluyor. aynı sözleri fatih terim için değil hangi hoca için söylerse söylesin, sırf bu kibiri yüzünden hiçbir hoca çağırmazdı.

    asıl milli takıma çağrılsaydı, birilerine biat ettiği için eleştirilmesi gerekirdi fatih terim'in. ha daha önce de belirttiğim hoca da suçsuz değil. avrupa şampiyonasında kampta neler yaşandığını teker teker anlatmalıydı. bunu yapmadığı için de biat ettiği kişiye, kendisinden daha yakın olan arda turan yüzünden milli takım kariyeri bitecektir. sonrasında kim gelirse gelsin milli takımda arda turan'ın borusu ötmeye devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın