• 34
    bu oyunun android/ios versiyonu adalete köpekler gibi hesap verdirir.

    bendeniz sato, süper lig'de ismi lazım olmayan orta sıra takımlarından birine transfer olmuştum. ilk başlarda her şey iyi gidiyordu. fakat bir eskişehir maçı öncesi ekranda teklif belirdi: "tekinsiz biri sana rüşvet teklif ediyor. bu maçta kötü oynar ve kaybedersen $95 alacaksın. kabul ediyor musun?"

    gerçek hayatta olsa yüzüne bile bakmam. ki bu platformda eskişehir'e neler neler dedik. o an içime şeytan girdi. adeta kuşların halinden anlamak istiyordu. teklif ettikleri miktar maaşımın ve primlerin toplamının kat kat fazlasıydı ve maddi sıkıntılar çeken bendenize koli koli enerji içecekleri aldıracaktı. teklifi kabul ettim ve gelen topları selçuk inan gibi yana ve geriye oynayarak pozisyonları hiç ettim. maçı 2-1 kaybettik.

    maç sonunda yaşananlar anadolu'nun yükselen yıldızı sato'yu emek hırsızı şikeci haline getiren süreci başlattı. bana teklif yapan tekinsiz eleman gazeteci çıktı amk. bütün bu olanları basına sızdırdı. teknik direktörün bana olan sevgisi yarıdan fazla azalmıştı. takım arkadaşlarım artık yüzüme bakmıyordu. bütün bu yaşananları telafi etmem için yüzlerce enerji içeceği ve zaman lazımdı fakat ne param yetiyordu ne de zamanım vardı. artık ilk 11'e giremiyordum. teknik direktör son şanslarını kullanıp beni ikinci yarı oyuna alıyordu fakat doğru düzgün pas bile alamıyordum. daha da kötüsü artık taraftar da yuhalamaya başlamıştı. kızlardan yana zaten şansım yoktu, artık erkekler bile benden nefret ediyordu.

    sezon bitti ve takımdan ayrıldım. yeni teklifler sadece ptt 1. lig'den vardı. resmen küme düşmüştüm. bir başka deyişle cezamı çekmiştim. artık başıma gelenleri geride bırakıp yeni bir başlangıç yapma zamanı gelmişti. o dönem 1. ligde bulunan denizlispor'un teklifini kabul ettim ve hayata yeniden başladım. artık içki ve kumarım yoktu. tekinsiz kişilerin şike tekliflerini okumadan çöpe atıyordum. bu bana ve kulübe başarı getirdi. ligi şampiyon olarak tamamlayıp süper lig'e çıktık. üstüne türkiye kupası'nı alıp denizli'yi yeniden uefa'daki şanlı günlerine geri döndürme fırsatını yakaladık.

    hikayemin sonu mutlu bitiyor. ertesi sezon süper lig'i ve şehrin çok istediği uefa kupası'nı kazandık. takım olarak bir hayali gerçeğe dönüştürdük. ben de kendi hayalimi gerçeğe dönüştürüp galatasaray'a imza attım. yıllar boyunca şampiyonlar ligi şampiyonluğu ve milli takım zaferleri yaşadım. bir zamanların şikecisi olan sato artık tarihin en iyi futbolcusuydu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın