• 1499
    taraftarı ayrı, hocası ayrı ağlak. yani bu tarz kelimeler kullanmayı sevmem fakat ciddi ciddi her olumsuz sonuç sonrası ağlayacak bir konu buluyorlar.

    vodafone arena'da iki hedef maç olan galatasaray ve dinamo kiev maçlarını kazanamayınca arş-ı ala'ya çıkan götleri biraz olsun inmiş oldu. bizim maçta hakemden ve hocalarından dert yandılar. kiev maçında -ne alakaysa- rize maçı için ağlıyorlar. yok 3 gün azmış, dinlenme süresi vs. vs. gitmeyeceksin kardeşim o zaman bu kulvarları kaldıramayacaksan. bak bizim bir bordeaux eşleşmemizde bordeaux takımı, bizimle oynadıkları maçtan sadece 46 saat sonra lig maçına çıkmıştı. 2 gün bile değil. al bizim de bir yığın örneğimiz mevcut. arsenal maçı sonrası erciyes deplasmanı, konya-leverkusen arası, hatta 2001'de real'le çeyrek final maçı öncesi erteleme talebimizin reddedildiği maç bu ağlaklarlaydı. hepsini aradan çıkardık çok şükür hiç zırlamadan.

    sırf bu zihniyet bile büyük takım olmadığınızı gösteriyor. ancak dev aynanızla kendi kendinizi orgazm etmeye devam edersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın