resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 734
    galatasaray formasının değerini çok iyi bilen oyuncu. buraya gelmeden önce bu formayı çok istediğini düşünüyorum. en azından bende böyle bir intiba bıraktı. daha da güzeli formayı garanti görmüyor. ileride basıyor oluşu, pas dağıtımı konusunda beklentilerin üstüne çıkmış olması, darbe almasına rağmen inatla devam etmesi bir önceki 9 numaramızdan sonra bize gerçek bir forvet görüntüsü vermesini sağlıyor. gol vuruşunun çok iyi olduğu zaten biliniyordu ama diğer özellikleri benim adıma eren derdiyok'dan bize düşen ekstra ve çok önemli katkılar oldu.

    fiyat konusundaki eleştirilere fazla katılmıyorum. kasımpaşa'nın aldığı rakama ya da biraz daha düşüğüne bırakmasını düşünmek hayalcilik olurdu. belki de bu oyuncu satışı yüzünden küme düşecekler ve karsız bir işleme kesinlikle girmezlerdi. onun dışında da eren için beklediğim şey podolski ile beraber nasıl oynayacakları. iki gol vuruşu ve ayağı iyi oyuncu hücumda birleşip voltranı oluşturabilirler gibi duruyor. poldi'nin katılımı eren'in ona indireceği toplarla asist sayısını da artıracaktır.

    hırsını gördüğüm için ve formayı çok istediğini düşündüğüm için sadece bu sezon değil birden fazla sezon hücum hattımızı kotarabilir. kesinlikle oldum havasına girmeden bu gün nasıl çalışıyorsa öyle çalışması şart bunun için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın