resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11490
    ne kadar iyi oynarsa oynasin barcelona'da yedek kalacaktir. neden mi ?

    arda gecen sezon orta uclude oldukca vasat ve etkisiz kalmisti. hatta yilin en kotu 11ine bile secilmisti. bu sezon luis enrique onu neymar'in da olimpiyatlara gitmesini firsat bilip ileri ucluye kaydirinca arda neredeyse kariyerinin en yuksek gol/asist rakamli sezonuna ulasacak sekilde basladi. ama gel gorki arda dahi olsa oranin sahibi msn uclusu. yani ucunden birini kulubeye cekemezsin buna ne saha ici ne de "saha disi" etmenler izin verir. bu yuzden arda'nin kaderi iki sekilde gidecek:

    birincisi, ya yedekte birinin sakatlanmasi veya cezali duruma dusmesini vs. bekleyecek. arda'yi enrique'nin bir daha orta uclude oynatacagini dusunmuyorum. oranin oyuncusu degil, ilk onbirde formayi msn uclusununden ancak birinin form disi nedenlerden (sakatlik, ceza vb.) dolayi oynamamasi sonucu alabilir.

    ikincisi, bu performansla sezon sonu gene yuksek bir rakama premier lig veya bundesliga'dan dortmund falan kendisine teklif yapabilir. mesut ve sanchez'i transfer eden arsenal genelde bu tarz transferlerin takimi son yillarda. juventus, man city ve chelsea de bir yoklayabilir. ama surpriz olarak gecende belirttigim gibi liverpool taraftarinda arda hayranligi oldugundan son yillarda premier ligteki tum copleri toplayan liverpool arda icin barca'ya astronomik rakam onerebilir. arda cop degil tabi ordaki anlam karisikligini duzelteyim. psg gibi bir takim var unutulur mu der dediginizi duyar gibiyim.

    arda bu performansa devam ederse ikinci olasilik cok yuksek ama karar kendisinin. ya yedekten mevcut performansiyla bizdeki marcio etkisini barcelona'da yaratacak, ya da sezon sonu astronomik fiyata alt kalibre ama liginin en guclu takimlarindan birine gidecek
App Store'dan indirin Google Play'den alın