resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8867
    kendisini asla suçlayamadığım futbolcumuzdur. yetenekleri kısıtlı, forma ona veriliyor, üzerinde sürekli bir taraftar baskısı var, capsler yapılıyor, dalgalar geçiliyor ve herşeye rağmen bir şekilde oynamaya çalışıyor. kendimi onun yerine koyuyorum ve sahada top bana geliyor olsa nasıl davranırım diye düşünmeye çalışıyorum. elim ayağıma dolaşırdı diye tahmin ediyorum. bu takımda hangi futbolcu olmak istemezsin diye sorsalar kesinlikle kendisinin adını veririm, tereddütsüz.

    ilk 11 oyuncusu olmasa yedek olarak senede 15 maç bu takımda idare eder ve iyi de performans gösterir diye düşünüyorum. kabul etmeliyiz ki yüzü çok eskidi sabri'nin. kendimi kaç defa aslında çok büyük bir hata yapmamasına rağmen sabri'ye tribünden ya da ekran başından bağırıp çağırırken buldum. halbuki aynı hareketi başka futbolcu yapsa aynı tepkinin yarısını bile vermezdim belki. evet çok para kazandı, gereksiz sözleşmeler yapıldı, gitmesi de lazım belki takımdan ve yerini doldurmak için gerçek anlamda doğru hamleler yapılmadı ama bunların hiçbirinde sabri'nin bir suçu yok aslında.

    bu satırları sabri sarıoğlu güzellemesi yapmak için yazmadım. pek çoğunuz gibi ben de defalarca ve acımasızca eleştirdim, eleştiriyorum. sadece onun gözünden bir pencere açmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın