• 43
    kalecileri daha az kova hale patch ile getireceklerdir. yapacaklarını zaten elle yapabilirsiniz. bence kafi olur. onların yapacağı bu ayarları incelikle yapıp sabitlemek.

    top ayaktan açma ve ivmelenme hususundaki bakış açılarını çok beğenmedim. tamam oyunun bizi pasa zorlaması güzel. ancak bazen çizgide sıkışıyorsun ve tek yapabileceğin bire birde hızınla rakibini yemek oluyor ancak oyun hemen hemen hiç izin vermiyor. bunun ayarı zor. 2 sene önce çıkardıkları oyunda da pace aşırı önemli bir başlıktı.

    benim canımı sıkan başka bir şey var. yukarıda bahsettiklerim ince ayar ile alakalı. tam kestirememek anlaşılabilir ancak bir bug var ki bu hoş değil.

    topu aldınız hızlı koşmaya basılı bir şekilde sürüyorsunuz. arkanızdan da rakip oyuncu sizi kovalamaya çalışıyor. biraz daha mizanseni geliştirelim. siz sahanın sol tarafından topla rakip kaleye gidiyorsunuz. sol arka tarafınızdan da rakip geliyor. eğer topu içeri çekerseniz rakip oyuncu hemen kendini sizin arkanıza atıyor ve mesafe açılıyor. ardından sizi kovalamayı bırakıyor. bu yapay zeka ile alakalı bir hata. nasıl düzeltirler bilemiyorum ama umarım düzeltirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın