resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5573
    (bkz: #2030836)

    referanstaki söylemlerin kendisine ait oldugunu düsünerek neden gelisemedigi ile ilgili ufak capli bir analiz yapmak istedigim bir zamanlarin wonderkid'i.

    --- alıntı ---

    "türkiye’ye göre burası daha disiplinli, taraftarlar futbola çok daha konsantreler. burada çok mutluyum. keşke daha önce fırsatım olsaydı da gelseydim diyorum. futbol için en güzel yaşlarımdayım. bu sezonu çok iyi geçirmeyi umut ediyorum."

    --- alıntı ---

    aranizdan bir zat-i muhterem aciklasin lütfen. "taraftarlar futbola cok daha konsantreler." ne demektir? bu oyuncunun sahada eblek eblek dolandigi günler aklima geldikce gülüyorum. disiplin sorunu olan emre colak, konstanrasyon sorunu olan emre colak. bu adam beyinsiz degildi* ama hic mental olarak hazir oldugunu göremedim. bu güne kadar yapilan dany nounkeu tchounkeu güzellemelerinin aynisi bu arkadas icin de yapiliyordu. burdan taktim sana emre, bir arpa boyu yol alamamissin hala. su cümleyi umuyorum yanlis anladim. beni aydinlatin lütfen.

    --- alıntı ---

    derbiyi izleme olanağım olmadı. deplasmana gidiyorduk. özetlerden izledim. gel-gitli güzel bir maç olmuş. bruma, türkiye’ye gelmeden önce benimle konuştu. galatasaray’daki performansına şaşırıyorum. artık ne yiyip içmişse yaramış bruma’ya. çok etkili oynuyor.

    --- alıntı ---

    pasamiz bruma'nin performansina sasiriyormus. ne yiyip icmisse bruma artik ?!

    bu klasik türk insani bakis acisi iste. söylemeyim ulan, icerisinden ciktim ben bu insanlarin diyorum ama sürekli bir sacmalama cabasi. bruma ilk geldigi gün de hemen herkeste büyük beklenti yaratan ve yasadigi sakatliga, bazi irkci antrenörler tarafindan tercih edilmemesine ragmen bu beklentinin sicak kaldigi bir oyuncuydu. emre colak'in, aydin yilmaz'dan daha matah bir sey olmayacagini icten ice kabul etmek istemememize ragmen hepimiz biliyorduk. ayrica kendisi la liga'dayken de en fazla bir ibrahim kaş benzeri etki yapip * geri dönecek, mental yönden zayif, sezon boyunca üc adet basarili karsilasmadan fazlasini cikaramayan, disiplinsiz ve bulundugu yerlere hak etmeden gelmis bir futbolcudur.

    kendisine ve menajerine nacizane önerim bruma'yi yeniden aramalari ve ne yiyip ictigini ögrenerek emre'ye de yedirmeleridir, yoksa gidisat üc sezon sonra spor toto 2. lig gibi duruyor.

    edit:imla

    edit2: taraftarlar saha içine daha konsantreler demek istemiş bence. hani sahada yapılanlara, magazinden uzak olarak. dedi se7en. tesekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın