resim
Orhan Atik
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 192
    yav offfff. allahım ya rabbim sen aklıma mukayyet ol. neymiş, orhan atik erken demiş, o yüzden jor da vazgeçmiş. ya arkadaş, farzedelim böyle bir olay yaşanmış olsun; yardımcı antrenör dediğin elbette fikrini beyan edecek. lan adamın işi bu işi! jor dinler, dinlemez; bu kendisinin bileceği iş.
    sanki adam zorla değişikliği engellemiş anasını satayım. veya jor mal, jor sığır, üzerinde belki de 50 defa düşündüğü, kafasında kurguladığı senaryodan, yardımcısı "yoh beyüm üyle edmeyeh değ büyle edeh çönkü çoh erhen daha biliin mi" dedi diye vazgeçecek.
    şu senaryoyu kabul edip bu adama sövdüğünüzde, esas plan olan "jor yetersiz bir hocadır algısı yaratma" hedefine, elinizde nitrogliserinle koşuyorsunuz haberiniz yok.

    ben anlatayım. jor tam değişiklik yapacak idi. bizim mahallenin imamı, amsterdam dam meydanı merkez kilisesi bölge pontifini aradı, pontif de jor'u aradı, goçum dedi, daha erken, in nomini patris et fiilis et spiritu sanctis didi, değişiklikleri dedi, 70-75 gibi yap didi. jor da hocam maç gider öyle dedi. pontif de durur mu yapıştırmış cevabı; deus vult! evladım. tanrı'nın planlarını yargılayamazsın. sadece uygularsın. işte yardımcı antrenör kılığındaki o pontif, orhan atik imiş. asıl adı van helsing imiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın