• 144
    takımı dallas mavericks tarafından 2016-2017 sezonu öncesi yıllık 25 milyon dolarlık kontrat ile bir nevi ödüllendirilen basketbolcu. aslında oynadığı oyun ve 37 yaşında olmasına rağmen hala 20 sayıya yakın ortalama ile oyuna katkısı büyük paralar kazanan diğer oyunculara bakılırsa bu para çok bile değil. son üç sezonda sezon başına yıllık sadece 8 milyon dolara oynamış olması takımı adına her alanda ne kadar katkıda bulunmayı istediğini ve takıma bağlılığını zaten kanıtlar nitelikte.

    bu sezon öncesi yaptığı 2x25 milyon dolarlık anlaşmada muhtemelen gelecek sezon takım iyi bir oyuncu alabilsin diye ikinci senesine takım opsiyonu koydurmuştur. gelecek sezon sonunda çok büyük ihtimalle takım opsiyonu kullanmayarak onu serbest bırakacak ve minimum ya da elde kalan para ile yeni bir anlaşma yapılarak takıma yıldız bir oyuncu kazandırmak için yine elinden geleni yapacaktır.

    bu tarz oyuncular dünyaya çok az gelir ve biz nowitzki gibi spor ahlakı çok yüksek olan birini izlediğimiz için çok şanslıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın