2016-17 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
2 - 2
  • 111
    genel kanının aksine o kadar da önemli bir maç olarak görmüyorum. kısa süreli moral motivasyon ve 3(isteyen 6 desin) puandan başka somut getirisi yok. henüz ligin başında beşiktaş'ı yensen nolur yenilsen nolur. ne yenersek bizi şampiyon ilan ederim ne de yenilirsek onları. heyecan aramak için kendi kendimize büyütüyoruz eyvallah ben de istiyorum heyecan olsun da hayat memat meselesi yapmanın da anlamı yok.

    bu sene daha disiplinli ve istekli bir takım kurduk. takımda istikarı ve standardı olan oyuncu sayısı arttı. şampiyonluk için en önemli şey kendinden net olarak zayıf olan takımlara karşı puan kaybını minimum tutmaktır. şu anda da bu yolda ilerliyoruz. tolga, carole zihniyetindeki oyuncular sayesinde kendinden kötü takımlara kolay kolay puan kaybetmezsin. bizim hep en büyük şikayetimiz(bana göre gerçek sorun topsuz alandaki yetersizliğimizdi ama neyse) sahada mücadelenin olmaması, oyuncuların ruhsuz oynaması vs... şimdiki takıma bakınca öyle olcan adın kafasında adam pek yok. olanlar da(yasin mesela) şimdilik istekli.

    ilk haftalarda net olarak görülen eksikliklerimiz ve ihtiyaçlarımızın(mesela selçuk yerine net olarak iyi bir orta saha veya net iyi bir stoper vs) bu tür maçlarda günlük performans odaklı galibiyetle üstünün örtülüp giderilmemesi hayrımıza değildir. galibiyet her türlü iyidir ama şimdiki gibi şampiyonluk maçıymış havası yaratılıp da kazanılınca her şeyin üstü örtülüp geçiliyor. her şey güllük gülistanlık oluyor bir anda. bugün sonuç ne olursa olsun devre arasında çok net takviyeler yapılmalı takıma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın