2016-17 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
2 - 2
  • 94
    1992 - 1993 sezonundaki efsane maç (beşiktaş'ın ligde 48 maçtır yenilmeme rekoruna son vermiştik) ile bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor.

    > 1992 / 93 sezonu öncesinde mustafa denizli ile yollar ayrılmış, kalli göreve gelmişti.
    + 2016 / 17 sezonu öncesinde mustafa denizli ile yollar ayrıldı, jan olde riekerink göreve geldi.

    > 1992 / 93 sezonu öncesinde şampiyonlar ligi (o dönemki adıyla şampiyon kulüpler kupası) yarı finali gören takımın büyük kısmı gönderilmiş, takım yenilenmişti.
    + 2016 / 17 sezonu öncesinde şampiyonlar ligi'nde çeyrek final gören takımın büyük kısmı gönderilip, takıma yeni takviyeler yapıldı.

    > beşiktaş ligde 48 maçtır yenilmiyordu.
    + beşiktaş yeni stadında 5 lig maçında da kaybetmedi.

    > süleyman seba başkanlığındaki beşiktaş bir önceki sezon şampiyon olmuştu.
    + fikret orman başkanlığındaki beşiktaş bir önceki sezonu şampiyon tamamladı.

    --- alıntı ---

    tarihler 5 aralık 1992'yi gösteriyordu. tribünlerde henüz her iki takım taraftarlarına eşit yer ayrıldığı dönemler yaklaşk 25bin kişi inönü stadını doldurmuştu. beşiktaşlılar kendilerinden emin, galatasaraylılar takımlarından daha da emin bir şekilde maçı bekliyorlardı. kalede hayrettin, önlerinde rambo yusuf, bülent, alman panzeri stumpf & falko ikilisi, kaptan erdal keser, altın çocuk okan, bir önceki altın çocuk tugay, dinamo muhammet, ileride de hakan şükür ve torsten gütschow ilk 11'iyle sahadaydık. beşiktaş ise kalede küçük metin, ali, kadir, gökhan, takoz recep, atom karınca rıza, sarı fırtına metin, şifo mehmet, kepçe sergen, fany madida, ve gol kralı feyyaz ile sahadaydı.
    --- alıntı ---

    http://www.fcnblog.com/...ezlik-serisinin.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın