2016-17 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
2 - 2
  • 90
    yarın jimnastikçilerle yapacağımız futbol maçının kadrosu:

    muslera
    cavanda-chedjou-h.balta-carole
    n.de jong-tolga
    sinan-sneijder-bruma
    eren

    kadro analizine gelince;

    muslera için analize gerek yok. sağ bekte kesinlikle cavanda. çünkü sabri'nin savunma yeteneği sıfırın altında. öncelikle ofsaytı bozup gol yedirme ihtimali çok yüksek. hücuma gidince geri dönmesi de zaten sıkıntılı. dolayısıyla bir salise bile düşünmeden cavanda. (cavanda iyi olmasa bile taraftar asla jor'u suçlamayacaktır)

    chedjou, hakan ve carole şu anda alternatifsiz gözüküyor.

    ikili ön libero'da tolga %100, diğer isim n.de jong olmalı. çünkü selçuk'un savunması sıfırın altında. bu nedenle orta sahada yeterince üstünlük kuramadığınız gibi savunmamız da çok zayıf kalıyor. n.de jong eğer sakat değilse bir an bile düşünülmeden onbire yazılmalı. sakat ya da sakatlık riski var ise selçuk oynamalı. burada josue alternatifi de var ama josue'nin savunması selçuk'tan da kötü. de jong oynarsa, selçuk son yarım saat için hamle oyuncusu olarak değerlendirilebilir.

    ilerde podolski'nin hazır olmadığını düşündüğümden yasin'in yerine sinan'ı yazıyorum. çünkü geçen haftaki maçta son 15 dakika oynamasına rağmen iki harika pozisyon hazırladı sinan. belli ki fizik ve motivasyon olarak hazır durumda. dolayısıyla gençlik dinamizminden yararlanmakta hiçbir beis yoktur. yasin yine son yarım saatte, yorulacak bjk defansına karşı iş çıkarabilir.

    sneijder, bruma ve eren'i tartışmaya gerek yok zaten.

    bu kadro ile çıkılırsa, fizik ve kalite olarak bjk'nin üzerinde oluruz. zaten hafta içi oynayacakları cl maçının baskısı altında olacak bjk'yi ikinci yarı dağıtabiliriz.

    wodafone arena'da ilk galibiyeti alan takım olarak tarihe geçme fırsatı bizi olağanüstü motive edebilir.

    not: kazanan takımı bozmamak gibi bir motto'nun şu anda bize pompalandığını görüyorum. bu gaza gelmememiz gerekiyor. özellikle sabri'nin kanadını kullanacak caner şu sıralar formda. onu durdurabilecek tek adamda kesinlikle cavanda. hakeza n.de jong'da sağlamsa bize orta saha üstünlüğünü garantileyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın