resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3128
    yanci, yalaka haysiyetsizler tarafindan galatasaray'dan ihrac edilen efsane. sizin yaranmak icin hakan sukur'u ihrac ettiginiz uzunlar, yanlarinda oldugu icin bakan sukur'e sovdugunuz adamlari bu noktalara getirenlerdir. once o "ne istediler de vermedik"cileri, "milletim beni affetsin"cileri temizleyin, sonra hakan sukur'un ihrac edilmesine ses cikarirsak biz serefsiziz.

    hakan uzun'a yanlayinca efsane, uzun'la feto'nun arasi bozulunca hakan tu kaka.. yok oyle yagma! eger hakan'i ilk siyasete bulastiginda, ilk fetocularin sohbetine gittiginde, ilk milletvekili oldugunda atsaydiniz, samimiydiniz. ama simdi atiyorsaniz siz yalakasiniz. yandassiniz. yarin bir gun guc odagi baska bir tarafa kaysa, o guc fetocular degil akpliler hain dese, bu sefer hakan'i tekrar kulup uyesi yapip akplileri atacaksiniz. kasap onunde miyavlayan kediden betersiniz. karakter yoksunlari.

    nefret ediyorum bu insanlardan.

    ne olursa olsun, hakan sukur benim efsanemdir. siyasi ya da ozel hayatindaki hatalari ve yanlislari beni alakadar etmez. galatasaray'in kazandigi onca basarida buyuk payi vardir. nasil ki fatih terim gucun yaninda olup bizi sattiginda cok uzulmussem, fatih terim'e olan sevgim bitme noktasina gelmisse, ancak yine de onu bu takimin en basarili teknik direktoru ve efsanesi olarak goruyorsam, hakan icin de ayni sey gecerli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın