resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3120
    bir galatasaray efsanesi. aynı zamanda türk futbolunun efsane isimlerinden bir tanesi. ama bak ama diyorum. kendisi ülkede o kadar haksız, hukuksuz olaylar olurken hep sustu hep zalimin yanında oldu. bu ülkede yıllarca öss, kpss, lise giriş vb. sınavların soruları çalındı. yıllarca şu ergenekoncu bu balyozcu diyerek, öğretim üyesi, asker, gazeteci ne kadar adam varsa içeri tıkıldı. kimisi kanser olarak çıktı o deliklerden kimisi orada öldü. peki neden bu insanlar bu muameleyi gördü? çünkü bu haksızlığa uğrayan insanlar kendilerinden değildi. öss'ye giren sıradan vatandaşın çocuğu mehmet, ayşe bunlardan değildi sorular çalınıyordu haklarına giriliyordu. genelkurmay başkanı ilker başbuğ terörist diye hapse atılıyordu.

    zavallı türkan saylan hakkında ne haberler yapıldı. yok pkk'lılara burs veriyor yok okuttuğu kızlara fuhuş yaptırtıyor. kanserdi türkan saylan, zaten sayılı zamanı kalmıştı. o kadar yaptığı güzel işlere rağmen gördüğü muamele reva mıydı? tek suçu öğrenci okutmaktı. feto gibi terörist değil aklı selim öğrenci okutmaktı. kadıncağızın huzur içinde ölmesine izin vermediler.

    peki bunlar olurken hakan şükür bu haksızlık zulüm karşısında ne yaptı? kocaman bir hiç. kendisinin keyfi yerindeydi o zamanlar hem fettoş ile hem uzun ile arası kıyaktı. hem milletvekilliği yaptı hem trt'de yorumculuk yaptı keyfe bak amk.

    "zulüm karşısında susan dilsiz şeytana benzer." diye bir söz vardır. ha işte o söz hakan şükür içinde geçerli. size bir şey söyleyeyim mi? hakan şükür'ün elinde türkan saylan'ın, ergenekon'un kasası diyen içeride ölen kuddusi okkır'ın, kendisine terörist denilmesini kabul edemeyip intihar eden yarbay ali tatar'ın, 15 temmuz gecesi katledilen ömer halisdemir'in kanı var. gözümde kocaman bir cahil ve kendini alim sanan bir üfürükçünün kuklasından başka bir şey değil. ha yanlış anlaşılmasın her şeyi hakan şükür'e yıktığımdan değil. onun ismi üzerinden konuştuğumuz için söylüyorum bunları. yoksa kandırıldık denen ne kadar adam varsa hepsi de gözümde hakan şükür gibidir. bu işin kamu, spor, askeriye, polis ayağı varda siyasi ayağı yok mu? asıl zaten temizlenmesi gereken konuşulması gereken siyası kanadı. her türlü resmi açılışta, törende bu üfürükçünün adını ağızlarından düşürmeyenler de yargılanmalı milletin karşısına çıkarılmalı ama nerdeeeee.

    velhasılı şunu diyeceğim; tüm bunlara rağmen bu adamı hala galatasaray üyeliğinde tutmak adını galatasaray ile ilgili bir şeylere vermek falan yanlış abicim yanlış. hakan şükür'ü ne galatasaray tarihinden ne de türk futbol tarihinden silmek, ya da sildirmeye çalışmak abesle iştigal. çünkü tarih yalan söylemez.

    hamza hamzaoğlu, cihat arslan, ertuğrul sağlam bunlarda hep cemaatle ilişkisi bilenen kişiler. ama hakan şükür gibi muamele görmüyor neden? çünkü üfürükçü istedi diye akp'den milletvekili olan istemedi diye istifa eden bir insan. dibine kadar bu pisliğe batmış her türlü bağlantısı mevcut.

    kraldır, efsanemizdir. ama fazla kurcalamayalım böyle kalsın. çünkü daha fazla savunmanın anlamı yok.

    not: akp'li değilim. zerre ilgimde olmadı. entrylerimi karıştırarak bunu anlayabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın