• 9
    barcelona'nın inanılmaz bir gafletle beraberlik golünü yediği maç. ulan ben atletico madrid gibi bir anti futbol topluluğuna karşı 1-0 öne geçtiğim anda 11 adamımı da kaleye dizerim, bunlar ayağının altından top kaçırıp kayıp düşüyorlar.

    ondan sonra "2-1 öne geçeyim" diye debelen dur, bekle geçersin. adam sahaya gol yememek üzere çıktıysa golü bulduğun anda takım olarak tamamen topun arkasına geçeceksin, "gör bakalım defansif oyun nasıl oluyormuş kardeş" deyip adamı sinir hastası edeceksin, gerekirse defansı beşleyeceksin, sakatlık numarasıyla zaman çalıp çirkeflik yapacaksın ama o golü yemeyeceksin. "biz büyük takımız, öne geçince taktik değiştirmeyiz, aynı oyunu devam ettiririz" dersen böyle tıklarlar işte. senin salaklığın sayesinde simeone şen kahkahalar atıyor şimdi.

    büyük takımların hıyarlık yapıp şu anti-futbolcuları sevindirmesine katlanamıyorum yahu. kaç yıldır rakip olduğunuz takımın huyunu suyunu hala öğrenemediniz mi lan, golü buldunuz mu 11 kişiyle kapanın işte amına koyim. gece gece keyfim kaçtı ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın