resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3116
    galatasaray’a yaptığı hizmetler ve büyük topçu oluşu inkar edilemez. ama onun gibilerin galatasaraylılığını yemişim. benim gibi, birçok taraftar gibi galatasaray yenilince bunalıma giren, galatasaray kazanınca da en büyük mutluluğu yaşayan taraftarların yanında bunun gibilerin galatasaraylılığı hikaye kalır.

    ayrıca gerçek atatürkçü olanlar ve vatan millet sevgisi sözde değil özde olanlar bir kişiyi sadece galatasaraylı olduğu için kutsamazlar.

    atatürk düşmanı olan hain bir cemaatin müridi olmak hakan'ın galatasaray'da o kadar başarılı olmasına rağmen futbolcuyken bile dışlanmasının asıl sebebidir. ayrıca pkk açılımı günlerinde ben türk değilim arnavut’um diye zıplayan bir tiptir. arnavut olsa da, o ihanet ikliminde ben türk değilim diye açıklama yapması zaten kafa yapısını anlamaya yetti. kaldı ki kendisi türk. ilginç olan ali şen o günlerde bir röportaj verip, “hakan yanlış biliyor kendisi arnavut değil türk’tür dedesi kosova’da bizim mahallede yaşardı, bizim mahalle de türk mahallesiydi” demişti.

    özetle bu kafadaki biri, hele, bu bu çağda özgür birey değil de mürit karakterli olan kişiler galatasaray kültürüne de terstir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın