• 1
    gercekten hic agirlik kaldirmadan sizi cok iyi seviyelere getirecek son zamanlarin popüler antrenman metodudur.

    tanima metod yazdim ancak freeletics'e metod demek pek dogru da degil. antrenman kendi vücut agirliginizla, interval antrenman yaptirarak sizi sonuca ulastiriyor. bu antrenmanla birlikte vücut yaglarinizi 10-15 puan düsürebilir, kilo verebilir, kaslariniza hacim kazandirabiliyorsunuz.

    freeletics'te her egzersiz, devamlilik,standart ve güc olmak üzere üc farkli secenege ayrilmis durumda. ayrica bunlardan bagimsiz olarak, burpee,pushup,crunch gibi hareketleri challenge'lar vasitasiyla yaparak belirli kas gruplarini da calisitirabiliyorsunuz.

    sistem antrenman bilimi olarak ortaya yeni birseyler koymasa bile icerisinde barindirdigi kullanicilarin birbirini takip edebilme ve sosyallesme özelligi bir yarisma ortaminda calismaniza sebep oluyor. bu da antrenmanin yogunlugunu artirdigi icin ayni zamanda antrenmanin siddetini de artmis oluyor.*

    ayrica kaslara hacim kazandirmak* ya da salon tabiriyle kaslari cizmek* yaptiginiz antrenmanin tekrar sayisi ve süresine baglidir. ayni hareketleri yaparak pek tabi kaslariniza hacim kazandirabilir ya da belirginlestirebilirsiniz.

    programin belirttigi 80 günlük süre ise * bir pazarlama yöntemidir. 80 günde youtube videolarindaki sonuclari verse dahi bir spor bilimcisi olarak sedanter bir kimsenin o yogunluga girmesini saglik acisindan önermem. ayrica programi kullanmak ücretsizdir. sadece sizin yerinize plan yapan bir antrenör destegi isterseniz ekstra ücretle bu hizmeti satin alabilirsiniz. ancak ücretsiz sürümünün insanin kendi vücudunu tanimasi icin yeterli oldugunu düsünüyorum. bu süre zarfinda sizler de kendinizi gelistirebilirsiniz kitaplardan vs.

    son olarak; bodyweight > weights , interval > cardio

    not: freeletics'i tamamlayici antrenman olarak hala yapmaktayim. bilgi edinmek isteyen olursa mesaj kutum yesillenebilir 7/24.
App Store'dan indirin Google Play'den alın