resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 881
    hayret kimse dile getirmiyor. yılların müzmit sakat'ı nuri şahin sağlıklı bir şekilde antrenmanlarını yapıyor ve kadroya bile giremiyor. şu an tuchel'in orta sahada dördüncü tercihi bile değil.

    iyi bir kumaşı olmasına rağmen. sakatlıklardan bir türlü kafasını kaldıramadı. istikrarlı bir şekilde ne dortmund'da oynayabildi ne real madrid'de ne de liverpool'da. dönem dönem dortmund'da iyi günler geçirdi fakat yine sakatlıklarla boğuştu. en verimli çağında dortmund'un şampiyon yaptı ve yolu madrid'e kadar uzandı. sonra yine yuvasına döndü. yine sakatlıklardan başını kaldırmadı. sürekli geri döndü. dortmund'da birilerinin orta sahada ortağı oldu ama bir türlü tamamen formayı alamadı.

    bu sene de rode, castro, weigl vs.den forma alacağını hiç zannetmiyorum. rotasyon olarak bile kullanılmıyor. yerine alt yapıdan 17-18 yaşında çocuklar oynuyor ama nuri yine yok. hatta sol bek diye alınan bir oyuncu ismini şimdi unuttum hatırlayınca yazarım. 8 numara olarak oynuyor kaç maçtır. bu sene kupada bile oynamaz sanırım nuri şahin. kloop'un her zaman tercih ettiği adamı halefi tuchel gözden çıkarmış durumda.

    esas konu şu aslında, seneye nuri'nin menejerleri türkiye'nin kapısını çalacaktır. acaba hangi büyük takıma itelemeye çalışacaklar merak ediyorum. nuri galatasaray'lı fakat profesyonel olduğu için hangi takım isterse türkiye'den ona gider. umarım bize gelmez. çünkü kendisine ihtiyacımız yok. zaten gelirse yıllık en az 2,5 m euro filan para verilir. müzmin sakat'a bu kadar para verilmez. gelirse sanırım bizim için hamit 2 olur. burada gördüğüm kadarıyla kimse hamit 2'yi galatasaray'da kaldıramaz.

    klasına diyecek bir şeyim yok ama maç temposu olmayan uzun süre topa değmemiş bir adamı almak enayilik olur. umarım böyle bir şeye kalkışmayız.

    işin garibi dordmund'da kadroya bile giremeyen nuri milli takıma çağrılıyor. türkiye'de o kadar çok tezat olay var ki. buna da şaşırmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın