resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5316
    bu konu neden büyütüldü anlamıyorum. bu sadece bir refleks. bir kusma, bir haykırış. anın verdiği adrenalinin vermiş olduğu tepki. yani bizde insan olarak zaman zaman sinirleniriz. birilerine bağırırız. öfkeleniriz. elimizdekileri fırlatırız. sinir anında her şey yapılabilir. hele doluysan bunların olması gayet normal. hem saygısızlık olmadığı sürece böyle durumlarda isyan etmek de iyidir.

    sözlükte herkes hamit için bir yerlerden girmiş bir yerlerden çıkmış. yok madrid'de parasını almadı. yok münihte böylemiydi. parasını alamadığı için suları tekmeledi. yok rızıkların efendisi. sen kimsin ki gibi tepkiler var.

    arda turan'ın geçen gün ntvspor'da röportajını herkes izlemiştir sanırım. orada ki konuşmaların hiç birini tasvip etmiyorum. üslubu da çok yanlıştır ama koca röportajda bir yerde çok doğru bir şey dedi. ''bu ülkede saha içinden çok saha dışı olaylar konuşuluyor. eğer bunu aşabilirsek iyi bir futbol ülkesi olabiliriz'' bence bu doğru.

    maçtan sonra levent nazifoğlu bir açıklama yaptı. hani taraftarın çok sevdiği dobra futbolu bilen yöneticimiz. beyaz tv'de muhabir kışkırtıcı sorular sordu hamit ile ilgili. nazifoğlu da gayet sakin bir üslupla ''böyle şeyler olabilir arkadaşlar aile için de olur böyle durumlar içimizde hallettik durumu kapandı gitti önümüze bakalım'' bu kadar arkadaşlar ya. konu kapandı bitti. uzun uzun adamın kişiliğine kadar yazmaya gerek yok.

    adam maç içi böyle bir refleks verdiği için zaten pişman oluyor ve sabah idmanda arkadaşlarından ve hocasından özür diliyor. bu doğru bir hareket değil mi sizce?

    futbol oynayanlar bu psikolojiyi bilir. kimse sakatlanmak istemez. kimse oynamadan 1 yıl geçirmek istemez. adam zaten galatasaray'a katkı veremediği için sinirleniyor. zaten sakattık oynayamadık. iyileştik bari şimdi oynayalımın rekleksidir bu. maç zaten 90 dk bizim kontrolümüzdeydi zaten kafa olarak maçı kazanmıştık. bari girseydim 10 dk da ben oynasaydımın cevabı bu.

    trilyonları olan adam 12bin euro için su şişelerini tekmelemiş. yav arkadaş olabiir mi böyle bir şey ya. var mı böyle bir şey. böyle düşünüp bunu yazan arkadaşlar var. adam gitmiş real madrid, shalke münih örnekleri vermiş.

    uzaklara gitmeye rızık muhabbetlerine girmeye gerek yok. hatırlarsınız, emre çolak bile hamza hamzaoğlu'na oyundan çıktığı için tepki koyabiliyor. ama bunlar maç içi hareketler. olur böyle. öyle anlarda olur. emenike bile formayı çıkardı gitti derbide.

    maç cumartesi günü oynanmış. adam kadro dışı kalmış gelmiş özür dilemiş affedilmiş. idmanlara başlamış derbiye hazırlanyor. burada hala rızık muhabbeti. hala şişe muhabbeti.

    o su şişelerine semih kaya'da vursa, de jong'da vursa, sneijder'de vursa yine maç içi refleks duygu patlaması derim. yine aynı şeyleri yazardım. sizinkiler adama uyuz olduğunuz için sarf ettiğiniz nefret söylemleri.

    geçin artık bunları. önümüze bakalım derbiye odaklanalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın