resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5311
    ben de uyuz oldum bu şişe tekmeleme muhabbetine ama yazdığınız şeyleri biraz mantık süzgeçinden geçirip yazın.

    bu adam schalke 04 den bayern münih'e, mayern münih'ten de real madrid'e bonservissiz transfer oldu. 2 takımdan da imza parası aldı. minimum 4 milyon euro almıştır toplamda ki bu minimum.

    bu 2 takımda geçirdiği toplam 4 yıllık sürede maç başılar primler bonuslar falan derken 9-10 milyon euro indirmiştir.

    10 milyon euronun üzerinde parayı da bizden aldı.

    bakın bu adam schalke04 ve milli takımdan elde ettiği gelirler hariç 25 milyon euro para kazanmış futboldan. milli takımda da 10 sene düzenli oynadı euro 2008 de 3. olan kadrodaydı. en az 33-35 milyonu var yani.

    futboldan bu kadar büyük paralar kazanmış bir oyuncu tutup 12500 euro prim alamıyorum diye mi şişe tekmelemiştir sizce. 12500 euro onun için para mıdır?

    riekerink hocam da burda biraz yanlış yapmış ya da bu işte çok yeni olmasının tecrübesizliğinin kurbanı olmuş. ama 30+ yaşta belli bi kariyerde adamı 40 dk ısındırıp oyuna almazsan ben çocuk muyum hoca der kızar küser. aynı şeyi sneijder ve poldi'ye yapsa emin olun onlar da trip atardı. tabi hamit altıntop şişelere tekme atarak trip atma olayını terbiyesizlik yapma boyutuna taşımış. şişeleri tekmelemesi kabul edilemez bir davranış. ama ben bunun 12500 euro ile uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum. ya adam 30 milyon euronun üzerinde para kazanmış futboldan. 12500 euroyu ne yapsın. bu kadar basit düşünmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın