resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 707
    attığı goller rakip takımdan önce kendilerine giren bi takım kuş taraftarların, pkk'lı diye yaftalamaya çalıştığı futbolcu. halbuki kız tarafı öyle bişeyin olmadığını beyan ediyor;

    http://www.haberts.com/...i-var-mi-h14993.html

    --alıntı--

    eren derdiyok, hakkında geçen aylar ortaya bir iddia atılmış ve eren’in pkk’ya yardım ettiği ileri sürülmüştü. hatta trabzonspor’un, eren’le anlaştığı ama bu transferin mit tarafından durdurulduğu iddia edilmişti.

    haberts.com olarak olayı derinlemesine araştırdık ve eren derdiyok’un yakınlarına ulaştık. eren’in nişanlısının, akrabası olan serkan aydın bize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    aslen trabzonlu olan ve isviçre'de yaşayan aydın'ın eşi de tuncelili aynı zamanda fanatik trabzonspor taraftarı

    serkan aydın, bu haberlere ailecek çok üzüldüklerini ve tepki verdiklerini söylerken, sözlerine şöyle devam etti: “eren, dersimli olduğu için bu tarz haberler kasıtlı yapılıyor. eren’i tanıyanlar bilir ki böyle olaylarla işi olmaz. hatta eren’in babası isviçre’de bir sendikada çalışıyor, böyle bir şey olsa babası o işte çalışamazdı…”

    ...

    --alıntı--

    gollerine sezon sonuna kadar devam etmesini dilediğim, umut ve burak facialarından sonra * ilaç gibi gelen öz hakiki gerçek golcümüz. maşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın