• 625
    breaking bad : şuana kadar izlediğim en güzel ikinci dizi diyebilirim. gerek kadrosunun oyunculuk anlamında üst düzey oluşuyla gerekse senaryonun kusursuzluğuyla hiç sıkılmadan izlenilebilecek bir dizi. 5 sezondan oluşuyor ve dizi süresi ortalama 45 dakika. kanser hastalığına yakalanmış ve doktorlarca en fazla bir sene ömür biçilmiş bir kimyacının uyuşturucu yapımına girmesiyle alevlenen olayları anlatıyor.

    sherlock : benim açımdan gelmiş geçmiş en kaliteli dizidir. zaten içinde benedict cumberbatch'in olduğu bir yapımın kalitesiz olacağını beklemek saçma olacaktır. benedict üstadımın yanında ise sinemanın underrated çocuğu matin freeman oynuyor. bölüm başı 90 dakika ve her sezon 3 bölümden oluşmak üzere şuana kadar 3 sezon çekildi. 2016'ya girdiğimiz yılbaşında ise uzun bir aradan sonra özel bir bölüm yayınlandı. dizinin yeni sezonu 2017'de başlayacak. konusu ise sherlock holmes efsanesi üzerinden gidiyor tahmin edilebildiği üzere. her bölümde ayrı bir vaka ele alınıp zaman dilimi olaraksa 1800'lü yıllar değil günümüz kullanılıyor. her bölüm ayrı bir olayı ele alsa da esasında her bölümün birbiriyle bağlantılı olduğunu da söylemeden geçmemek gerek. sırf benedict cumberbatch'in performansı için bile izlenilebilecek bir dizidir. merakla yeni sezonu bekliyoruz.

    true detective : başrolde matthew mcconaughey ve woody harrelson gibi usta gibi usta oyuncuların olduğu polisiye ve suç üzerinde seyir eden harika bir dizi. dizi ilk başlarda oldukça temposuz ve yavaş gelse de bir süre sonra tempo artacak ve siz de kendizi buna uyum sağlamış olarak bulacaksınızdır. her bölüm ayrı bir vaka değil genel olarak her sezon ayrı bir vaka ele alınıyor. dizide şuana kadar 2 sezon yayınlandı ve 8'er bölümden 16 bölüm çekildi. ilk izleyenlerde dizinin soundtrack'leri bile apayrı ve güzel bir etki bırakacaktır. gizemli, antik döneme de hitap eden bulguların ele alındığı, iki hayatın bir meslek üzerinde birleşimini anlatıyor genel anlamda. vakit bulunduğunda hiç şüphe etmeden izlenilesi dizilerden...

    prison break : otur dizinin başına, al mısırını içeceğini keyif yap. tam öyle bir dizi. akıcı, heyecanlı ve şüphe dolu bölümlerden oluşuyor. konusu; abisi bir komplo üzerine hapse girip idam cezasına çarptırılan genç ve başarılı kardeşin, abisini kurtarabilmek adına suç işleyerek onunla aynı hapishaneye gitmesi ile gelişen olaylar dizisi. vahşetli anlar da fazlasıyla görebilirsiniz bu diziyi izlerken. wentworth miller ve dominic purcell'ın oyunculuklarına diyecek bir şey yok. diziyi esas olarak ikisi taşısa da yan karakterler de oldukça ünlü ve kariyerli isimlerden oluşuyor. diziye 2017'de devam edileceği söylenmekte, bakalım neler olacak göreceğiz. kesinlikle izlenilesi bir dizi. sherlock ve breaking bad'in ardından 3. sıraya rahatlıkla koyabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın