• 41
    şimdiye kadar izlediğim maçlar üzerinden bu sezon kulüplerin ne mücadelesi vereceğine dair bir öngörüde bulunacak olursam:

    sürpriz olmazsa düşecek takımlar: gaziantepspor, kasımpaşa, adanaspor. bu takımlar ciddi anlamda diğer takımlara göre hem kadro hem hoca bakımından sıkıntılı gözükmekteler. en az ikisinin düşeceğinden şüphem yok neredeyse.

    düşmemeye oynama ihtimali olan takımlar: kayserispor, çaykur rizespor, antalyaspor bu takımlar özellikle kayseri biraz zorlarsa düşmek için yukarıda saydığım üç takımdan birinin yerini alıp alt lige doğru yol alabilir.

    alttaki altı takım ile aralarına ufak ta olsa belli bir mesafe koyacak ancak üstteki takımlarla arasında biraz uçurum oluşacak takımlar: alanyaspor, akhisar.

    uefa avrupa ligi mücadelesinde ucundan da olsa yer alacak ekipler: karabükspor, bursaspor, gençlerbirliği, trabzonspor

    çetin bir şekilde dördüncü olma yarışı içine girecek takımlar: osmanlıspor, fenerbahçe, konyaspor

    üçüncülüğü kaptırmayacak takım: başakşehir

    şampiyonluğa oynayacak takımlar: beşiktaş ve galatasaray

    öngörülerim tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama ligin geneli için bu kadar kolay öngörüde bulunabildiğim bir sezon daha önce olmamıştı. şampiyonluk öngörülerini bir kenara bırakırsak. bu sebeple çok çetin bir sezon beklemiyorum ligin geneli için. hani işte torbalar belirlenmiş ve o torbalar içinde sıra mücadeleleri olacak gibi.

    neyse biz şampiyon olalım da diyerekten noktalıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın