resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 470
    çölde vaha oldu lan adam.

    insan objektif de olamıyor. beşiktaşlı abartması neyse onu yaşıyorum. şu an benim için dünyanın en iyi orta sahası. asla düzelmeyecek gibi görünen takımın göbeğini bildiğin taş gibi yaptı adam. üstelik de selçuk'la oynuyor hala. ne hücuma katkı yapıyor, ne defansa. ama iyi alan kapıyormuş, bence kapamasa da olur... umarım de jonk beklediğimiz katkıyı yapar. ikinci bir orta saha oyuncusuyla nasıl bir takım oluruz insan hayal ediyor... bu ülke yemin ediyorum üst üste bu kadar iyi şeyi kaldırmaz.

    herif tek başına geçen seneyle bu sene arasındaki fark. umarım geçmişindeki ciddi sakatlık sorunları tekrar etmez. çünkü şu öyle bir yüklendi ki takımın orta alan savunmasını, olmadığı her maç büyük zorluk yaşarız.

    tamam eren atıyor, ama geçen seneki gibi 2 gol 3 gol atıp 3 gol 4 gol yemiyorsak baya bu adamın emeği sayesinde.

    transferini sanıyorum eleştirmeyen yok. niye alındı diye değil de çoğumuz maliyeti sebebiyle eleştirdik. dünya standardını bilmem de, bu oyununu sezona yayarsa, sakatlık sorunu yaşamazsa (ulan nazar değmesin diye tahtaya vurdum), türkiye şartlarında az bile alıyor.

    kemal sunal'ın bir filmi vardı. memurdu. rüşvet falan almıyordu. hani özal'ın benim memurum işini bilir dediği yıllar. bütün daire ona düşman oluyordu, kendi gelir kapıları da bozuluyor diye... o hesap. takımda ne güzel yatıyoduk diyip dışlamazlar umarım.

    resmen 4. yıldızı taktığımız günden bu yana taraftarın ilk kez umudu var. 3 günde bir hakkında entry girdirecek hepimize. koşadur aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın