resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 61
    klasik beşiktaşlı abartması tabirini kullanan arkadaşlar türkiye ligi dışında bir lig izlemiyorlar sanırım. bu adam geçen sene şampiyonlar ligi çeyrek finalinde bayern münih'e, kaleci neuer'e son dakikalarda frikik golü attı. bu adam ülkesinde rivaldo'ya benzetilen o potansiyel görülen bir adam, bu adamın fm 2016 profiline bir açın bakın. benfica'nın gözden çıkartmasına rağmen koydurduğu opsiyon maddesinde yazan miktara bir bakın. benfica bu adamdan oyun kurucu yaratmaya çalıştı, ön liberoda bile oynattı. bu adamı forvet arkasından da öte gizli forvet olarak forvet arkası oynatsalar muhtemelen şuan beşiktaşa kiralamamışlardı.

    klasik beşiktaşlı abartması aynen. size göre herkes abartı. geçen sene gol attığı en ciddi rakip ligi 15. bitiren kayserispor olan sinan gümüş robben ama geri kalan herkes abartı.

    beşiktaş'a gelmeden önce de takip ettiğim beğendiğim bir oyuncuydu, abartı falan da değildir kendisi. şenol güneş'in elinde iyi bir performans göstereceğini şenol güneş'in kendisinden en kötü ihtimalle trabzonspor'da jaja'dan aldığı verimi alacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın