• 2
    allegri, şu asamoah'da ne buluyor da oynatıyor anlayamıyorum. hafta içi sevilla maçındaki patır patır sıçışının ardından kesin kesik yer diyordum, kabak lemina'nın başına patlamış. pjanic'in ilk 11'e eklemlenmesi için illaki biri gidecekti ama bu kesinlikle asamoah olmalıydı. onca sakatlıktan sonra futbolu unutmuş herif. conte zamanında ne gördü de aldırdı bilemiyorum zaten. onun dışında orta sahada kesinlikle bir yaratıcılık eksikliği var. pjanic bunu bir nebze giderecektir ama marchisio dönene kadar allegri'nin işi yaş. sevilla maçında dybala oyun kurmak için geriye o kadar geldi gitti ki en nihayetinde götü çıktı çocuğun. keşke yazın isco'yu alabilselerdi. onun dışında ihtiyar barzagli'nin yerine geldiğinden beri döktüren benatia'yı koymuş, mantıklı hamleydi ama benatia sakatlanınca barza yine oyuna girdi. sevilla maçının vasat adamlarından dani alves yerine şl listesine adı yazılmadığı için kulübe darılan lichtsteiner'a şans vermiş, ilk yarı fena değildi. artık iyiden iyiye cortlayan evra'yı da nihayetinde kesmiş, bek gibi bek alex sandro'yu oynatmış, aferin. beklendiği üzere higuain de yerini mandzukiç'e bırakmış ki şu haliyle haftada 3 maç çıkartamaz zaten.

    inter'e gelince çıkabilecekleri en 11'le çıkmışlar. belki eder yerine perisiç olabilirdi. hafta içi adı sanı duyulmadık israil takımına hem de san siro'da 2-0 yenilen takımdan eser kalmamış, bayağı eli yüzü düzgün bir inter var sahada. gerçi ffp'ye takılmamak için avrupa'da joao mario, candreva, gabigol gibi adamları oynatamıyorlar; kadro derinliğine de sahip değiller, onun için aldıkları yenilgiyi fazla görmemek gerek. yine de frank de boer'un işi kolay değil. kovulacağı bile konuşuluyor adamın. mourinho gittiğinden beri hoca kovuyorlar, ellerine ne geçtiyse artık?

    neyse, 2. yarı başladı.

    edit: asamoah, ikinci yarıda da bok gibi oynadı. hatta bombok oynadı. yedikleri ikinci gol öncesi malca bir top kaybı yaptı. sivasspor'da bile yedek kalır şu haliyle. allegri alsın, evine götürsün artık. allegri demişken o da bu sezon mala bağlamış görünüyor, şu 3-5-2 sevdasından artık vazgeçmeli. çalıştırdığı takımları ilk sezonda uçuran adama sonradan ne oluyor anlayamıyorum zaten: (bkz: #2005165)

    bu arada joao mario'ya bayıldım. euro 2016'da bir halt anlamamıştım ama çok çok faydalı bir oyuncu. banega'yla birlikte süper ikili olmuşlar. oraya bir de kondogbia oturtulabilirse inter için güneşli günler yakındır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın