• 212
    yönetimin medya ile olan iletişimini yürütüyor.

    o halde sistematik şekilde her maç ufak faullerle galatasaray'ın oyununu yavaşlatmaya çalışan hakemlerle alakalı bir iki laf da etmesi lazım... ya da fenerbahçe'ye bol keseden penaltı verilirken galatasaray'a yapılan 3 penaltıdan ancak birinde düdüğün çalınması ile alakalı konuşması lazım.

    türkiye'de ağlamayana, bağırmayana emzik yok.
    lider karakterli bir vatandaş bu. yani taraftarın topluca bir fikri sahiplenmesine, güruh halinde hareket etmesine sebep olacak üslupta.
    dursun özbek gibi insanların yakınıp ağlaması antipati ve tepki toplarken, bu tarz insanların yakınıp ağlaması toplumu hareketlendirir. yakınmanın hedefi olan kişileri endişelendirir.

    zor bir ligdeyiz. çünkü taraftar olarak anlık gücümüzü değerlendirmeden şampiyonluktan başka sonucu kabul etmiyoruz. oysa yeni bir hoca ve yeni bir kadro ile oturmuş ve iyi top oynayan bir takıma karşı mücadele ediyoruz. üstelik hem beşiktaş lobisi, hem fenerbahçe lobisi galatasaray'ın şampiyonluğunu istemiyor. birinin elinde medya, diğerinin elinde federasyon başkanı var. dolayısıyla gündemi bol bol galatasaray'ın lehine olacak şekilde etkilemesi şart.

    sahada her maç ve kolayca sabote edilirsek bırak kazanmayı, yarışın içerisinde kalmamız dahi zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın